Scoala de soferi sector 2

Scoala de soferi sector 2 – Scoala Auto Nick

Seriozitate
Este o calitate a scolii noastre, cel mai important pentru noi fiind reusita elevului de a se deprinde cu abilitatile de conducere, iar scopul final este obtinerea permisului auto astfel devenind colegi de trafic cu actualii elevi. Oferim servicii de calitate la preturi reale si decente.

Profesionalism
Experienta acumulata in timpul pregatirii a sute de elevi, si atentia exclusiva asupra acestuia, scoala noastra detine cele mai inalte standarde de pregatire bazate pe cooperare si respect, scopul nostru final fiind reusita elevului din prima incercare.

Performanta
Performanta Scoala Auto Nick este dovedita de rata mare de promovabilitate de 60% (care este foarte ridicata, in special in randul fetelor), dovedind astfel profesionalismul si experienta instructorilor nostri si al intregului personal al scolii noastre.

Instructorii noștri sunt conducători auto profesionişti, cu peste 25 de ani de experienţă în domeniu, capabili să asigure o pregătire solidă, atât teoretică, cât şi practică.

Scoala de soferi sector 2

Suntem dedicaţi să te pregătim pentru această experienţă, oferindu-ţi cea mai bună pregătire. Ne dorim ca toți cursanții care ne trec pragul să devină şoferi siguri pe ei, să conducă în condiţii de siguranţă şi să respecte legislaţia rutieră.

Școala Auto Nick se bazează pe calitatea procesului de învățare, pentru a tranforma elevii săi în șoferi pregătiți pentru orice situație. Cum fiecare om este diferit, și modul în care ne învățăm elevii este flexbil, însă scopul rămâne întotdeauna cel de a inspira PLĂCEREA CONDUSULUI.

Pentru o mai bună experiență, instructorii pun accentul pe punctualitatea orelor de curs și de condus, respectul reciproc, răbdarea de a explica pe îndelete și combate orice obstacole intervin, și nu în ultimul rând, plăcerea de a conduce.

La școala Auto Nick, ne dorim ca relațiile instructor-elev să se bazeze pe seriozitate, răbdare, relaxare și entuziasm.

Scoala de soferi sector 2

In cei peste 11 ani de funcţionare, Scoala de Soferi Auto Nick a manifestat o preocupare constantă pentru perfecţionarea bazei tehnico-materiale, pentru înnoirea mijloacelor didactice şi selecţia personalului astfel încât să fie asigurate cele mai bune condiţii de instruire a cursanţilor.Dispunem de autoturisme noi, Dacia Logan pe care puteţi efectua instruirea practică, sală de curs moderna dotată cu calculatoare, de profesori, instructori, ingineri şi medici specializaţi în problematica rutieră şi autorizaţi de Ministerul Transporturilor.In plus, avem posibilitatea de a asigura testarea psihologică in cadrul scolii.

Scoala de soferi sector 2

Cu o tradiție de peste 11 ani, Scoală de Șoferi Auto Nick oferă servicii pentru viitorii șoferi de toate vârstele în București.

Cu o tradiție de peste 11 ani, Scoală de Șoferi Auto Nick oferă servicii pentru viitorii șoferi de toate vârstele în București si  Ilfov.
Dispunem de autoturisme noi, sala de curs moderna dotată cu calculatoare, , de profesori, instructori, ingineri şi medici specializaţi în problematica rutieră şi autorizaţi de Ministerul Transporturilor.

Instructorii nostri sunt experimentati si cunosc toate provocarile pe care le poate oferi traficul rutier. Vor impartasi cu dumneavoastra experientele lor si va vor ajuta sa luati cele mai bune decizii cu privire la traficul rutier si manevrele realizate.

OCUMENTE SI CONDITII PENTRU INSCRIEREA LA SCOALA DE SOFERI

 •  Copie carte de identitate (buletin);
 •  Apt din punct de vedere medical (aviz obtinut numai de la unitatea medicala agreata de scoala noastra);
 •  Apt din punct de vedere psihologic (aviz obtinut numai de la cabinetul scolii noastre);
 •  Varsta: 18 ani fara 3 luni;
 •  Sa nu fi fost condamnat definitiv pentru infractiunile prevazute la art.24 alin.(6) din O.U.G. 195/2002, cu exceptia cazurilor cand a intrunit una din situatiile preavazute la art.116 alin.(1).

INSCRIERI SCOALA DE SOFERI:

 •  Inscrierea la cursul auto se face la sediul S.C.PILOT ABC BRASOV S.R.L. dupa urmatorul program:
  Luni – Vineri 10:00 – 18:00
  Sambata si Duminica – INCHIS

MODUL DE DESFASURARE AL CURSULUI AUTO

Cursul pentru obtinerea permisului auto categoria B, dureaza cel putin 8 saptamani, timp in care se efectueaza 24 ore de pregatire teoretica si 30 ore de pregatire practica, toate acestea reprezentand minim 300km efectuati.
Pregatirea teoretica se efectueaza inaintea pregatirii practice (conducere auto).

Obligatiile cursantului:

 •  Sa se prezinte la orele de pregatire teoretica si practica in stare psiho-fizica corespunzatoare;
 •  Sa detina asupra sa cartea de identitate (buletinul) si caietul cursantului;
 •  Sa respecte programa de invatamant si indicatiile instructorului auto;
 •  Sa promoveze testele finale de absolvire a scolii de soferi.

DOCUMENTELE NECESARE DOSARULUI PENTRU EXAMENUL AUTO

Inainte de a sustine examenul auto trebuie sa avem complet asa zisul „dosar auto” care este obligatoriu.
Dosarul pentru examenul auto trebuie sa contina urmatoarele documente:

 •  Fisa de scolarizare eliberata de scoala de soferi;
 •  Cerere de inscriere la examen, Domnule Sef Serviciu;
 •  Cazier judiciar (cu mentiunea, pentru examen auto);
 •  Copii Xerox: carte de identitate, permis de conducere (daca este cazul).

INSCRIEREA LA EXAMENUL AUTO

Pentru cursantii care domiciliaza sau au resedinta in municipiul BRASOV, se face programarea in vederea sustinerii examenului pentru obtinerea permisului de conducere cu politia, de la Dispeceratul scolii PILOT ABC, prin Portalul de Rezervare Online pentru Examinare.
Cursantii care domiciliaza in alte judete vor depune personal dosarul la SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE SI INMATRICULARE A VEHICULELOR din judetele respective.

EXAMENUL AUTO

Examenul auto consta intr-o proba teoretica (chestionare auto) si una practica.
Proba teoretică se sutine pe calculator si consta in rezolvarea unui chestionar de cunoastere a regulilor de circulatie ce contine 26 de intrebari.Timpul acordat rezolvarii unui chestionar de cunoastere a regulilor de circulatie este de 30 de minute.Dupa cinci raspunsuri gresite, proba teoretica se opreste automat.
Pentru a promova examenul sunt necesare minimum 22 de intrebari rezolvate corect.
Proba practica consta in conducerea autoturismului pe un traseu.